Cum puteti ajuta?

Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a platformei web SOS Infertilitatea

Toate articolele publicate pe site-ul si forumul infertilitate.com si pe canalele de comunicare conexe / retele sociale au doar un scop educational si informational.

Sub nici o forma continutul publicat in acest site nu va fi substituit unui sfat medical autorizat.

In nici o circumstanta editorul site-ului, Asociatia SOS Infertilitatea, nu poate fi facut responsabil pentru vatamarile ori pagubele de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea continutului publicat in acest site.

Cititorul va folosi pe propria raspundere continutul publicat in acest site si serviciile oferite de acesta.

Cititorul este de acord cu faptul ca infertilitate.com (si nici o alta terta parte implicata in furnizarea ori publicarea de continut in acest site) nu garanteaza acuratetea, veridicitatea sau gradul de actualitate al continutului acestui site, indeosebi in privinta informatiilor din comentarii.

Tinand cont de faptul ca datele medicale se schimba rapid, unele informatii publicate in infertilitate.com pot fi la un moment dat depasite, incomplete, incorecte sau pot reprezenta subiecte de controversa.

Utilizatorii acestui site confirma ca au citit si accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare a acestui site, regulile de publicare si utilizare, precum si dreptul la confidentialitate al fiecarei persoane. Utilizarea site-lui infertilitate.com implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor de utilizare a acestui site, a regulilor de publicare si utilizare, precum si a dreptului la confidentialitate al fiecarei persoane.

.

*****

Drepturi de autor

Versiunile articolelor de pe aceasta pagina web sunt proprietatea editorului – Asociatia “SOS Infertilitatea”. Atunci cand articolele sunt traduceri sau preluari / adaptari, acest lucru este precizat explicit, prin mentionarea surselor. Intrucat scopul nostru este o cat mai puternica mediatizare a luptei cu infertilitatea, autorizam preluarea totala sau partiala a articolelor de pe acest blog, insa cu conditia obligatorie a precizarii sursei, respectiv “Asociatia SOS Infertilitatea – www.infertilitate.com”, cu link activ. Va multumim!